Rietverzekering

Sluit direct uw rietverzekering af voor de opstal en inboedel van uw woning met rieten dak. Wij verzekeren onder andere: villa’s, landhuizen, woonboerderijen, clubhuizen, kantoorgebouwen en appartementencomplexen. Het is geen enkel probleem om uw rieten schroefdak of traditioneel rietgedekte dak te verzekeren. Daarnaast zijn wij als West-Friese onderneming ervaren in het verzekeren van rieten opstallen.

Onze rietverzekering kunt u direct via onze adviseur afsluiten, 24 uur per dag. Bij vragen mag u natuurlijk altijd contact opnemen. Wij werken namelijk ook buiten de bekende kantoortijden en maken graag tijd voor u vrij.  Daarnaast hebben wij geen keuzemenu’s of callcenters maar krijgt u direct een kundige adviseur aan de lijn.

Voordelen  van onze rietverzekering voor rietgedekte woningen:

De verzekeringen voor woningen met een rieten kap die wij aanbieden zijn modern, kortom u zit niet vast aan langdurige contracten. Al onze verzekering kunt u dagelijks beëindigen. Daarnaast kunt u ook snel een andere verzekering bijsluiten. Wij bieden namelijk ook autoverzekering, reisverzekering en vele andere producten.

Voor alle uitsluitingen en extra voorwaarden verwijzen u naar onze polisvoorwaarden. Bij twijfel kunt u natuurlijk ook altijd contact opnemen met ons kantoor.  Mocht u onverhoopt een schade krijgen dan kunt u direct een melding geven. Voor persoonlijke assistentie bij een schade staat wij u graag te woord.

Social Media

Aanmelden nieuwsbrief