Rietpolis: dezelfde premie als een pannen dak!

Een woning met een rieten dak verzekeren wordt door veel verzekeraars gezien als risicovol. Om uw rieten kap goed te verzekeren hebben wij daarom een speciale rietpolis. Dit houdt in dat een rietgedekte schroefdak dezelfde premie heeft als een pannengedekte woning. Ook hebben wij voor de traditioneel rietgedekte woningen een zeer voordelige premie met de beste dekking die altijd past bij uw situatie.

De Rietpolis is speciaal bestemd eigenaren van een modern rieten dak en hebben daarom recht op een veel lagere verzekeringspremie. Een premie die normaliter enkel is weggelegd voor bezitters van bezitters met een pannen dak. Deze verzekering is dan ook enkel geschikt voor bezitters van een woning met rieten dak wat is geleverd door een bij de Vakfederatie Rietdekkers aangesloten rietdekkersbedrijf. Op deze manier weet onze verzekeraar dat de woning op de juiste manier is gebouwd en kan hier een voordelige premie tegenover staan.


Voordelen van onze Rietpolis:

  • De laagste premie voor uw rieten dak.
  • Pakketkorting bij meerdere verzekeringen tot 10%.
  • Een perfecte dekking die past bij uw situatie.
  • Persoonlijke aandacht en wij nemen de tijd.
  • Zeer snelle schadeafwikkeling.
  • Een brandvertragende coating is niet verplicht.
  • Ook mogelijkheden voor vakantiewoningen en verhuur.

rietpolis


Rietpolis informatie en service

Offerte aanvragen

Bent u enthousiast geworden? Vraag direct een vrijblijvende offerte op! Wilt u direct even met ons sparren, neem dan telefonisch contact met ons op. Wij maken graag tijd voor u vrij.

Offerte aanvragen

Herbouwwaarde

Het bepalen van de herbouwwaarde bij een rietgedekte woning is lastig, daarom werken wij met inspecteurs die uw woning komen inspecteren. Zo weten wij wat voor woningen wij verzekeren en weet u zeker dat u verzekerd bent tegen onderverzekering.


Speciaal voor rietdekkers

Wilt u als rietdekker samenwerking met Riet-Verzekering.nl? Neem dan contact op zodat we een samenwerking kunnen bespreken.

Social Media

Aanmelden nieuwsbrief