Uw Rieten dak verzekeren

Uw rieten dak verzekeren is lang niet bij alle verzekeraars meer mogelijk door het (zware) brandrisico wat aan veelal traditioneel rietgedekte panden zit verbonden. Als specialist op het gebied van het verzekeren van rieten daken kunnen wij u echter wél van dienst zijn met een voordelige premie en passende voorwaarden. Zo houden wij rekening met uw specifieke situatie, de ervaring leert namelijk dat er veel verschillende soorten rietgedekte woningen zijn. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan villa’s, landhuizen, boerderijen, twee-onder-een-kapwoningen, kantoren of een bed & breakfast.

Naast het rieten dak kunt u bij ons ook andere verzekeringen afsluiten zodat u een pakketkorting opbouwt over al uw verzekeringen. Hierbij moet u denken aan bijvoorbeeld rechtsbijstand-, auto- of reisverzekering. Per extra rubriek bouwt u namelijk 2% pakketkorting op. Daarnaast hebben wij ervaring met het op maat maken van verzekeringen waarbij rekening wordt gehouden met de risico’s die u het beste zelf kan dragen en de risico’s die u beter kunt afwentelen op de verzekeraar.


Wat kunnen wij u bieden?

Opstal- en inboedelverzekering voor rietgedekte panden

De opstal (of woonhuis) verzekering en de inboedelverzekering verschillen per woning. Immers, de specificaties van woningen kunnen erg van elkaar verschillen. Als onafhankelijk adviseur werken wij samen met een groot aantal verzekeringsmaatschappijen om u de best bij uw wensen en situatie passende polis te kunnen aanbieden.

Voordelen


Bespaartip!

Heeft u een opstal- en/of inboedelverzekering via ons kantoor? Dan is het raadzaam om uw andere verzekeringen ook over te sluiten. Sluit u een verzekering bij uit een andere rubriek dan komt er iedere keer 2% korting bovenop, tot wel 10% pakketkorting!

Bel: 073 – 692 4739


Is een rieten dak verzekeren duurder?

Vroeger was het verzekeren van een rieten dak een stuk duurder en werden er enorm veel eisen gesteld op het gebied van brandpreventie. Zo verlangden de meeste verzekeraars blusmiddelen, vonkenvangers of zelfs bliksemafleider. Doordat het schroef rieten dak nu beschikbaar is wordt het risico op brand een stuk kleiner. Doordat de constructie namelijk helemaal dicht is, een zogenaamde gesloten constructie, komt er minder zuurstof bij een brand en is dit voor de verzekeraars een gunstig risico. Daarom is in combinatie met Vakfederatie Rietdekkers een verzekering ontwikkeld die voldoet aan de eisen, dezelfde premie heeft als een pannendak waarbij het rieten dak niet behandeld hoeft te worden met een brandwerende coating. Op internet staat deze verzekering bekend als de Riet Verzekering of Rietpolis.


Kortom

Reus Verzekeringen staat voor maatwerk verzekeringen zonder ingewikkelde rompslomp. Bent u enthousiast geworden over onze werkwijze? Daar zijn wij erg blij om. Neem direct contact met ons op zodat wij u een uitstekende verzekering kunnen aanbieden tegen een scherpe premie, want ook dat is waar wij voor staan!

Social Media

Aanmelden nieuwsbrief