Reus Verzekeringen

Aangenaam! Mijn naam is Mark Reus specialist in het verzekeren van rietgedekte woningen en bijzondere auto’s (oldtimers, youngtimers en sportwagens). In 2011 ben ik gestart met Reus Verzekeringen vanuit Hoorn, Noord-Holland. In de regio is de rietgedekte stolpwoning veel voorkomend waardoor wij veel kennis en ervaring hebben opgedaan met rietgedekte woningen. Daarom ben ik in 2012 online toegetreden tot de markt.

Wij werken samen met innovatieve aanbieders zoals het Deense Sepatec en kunstriet leverancier Novariet.

VLC & Partners

Per 1 september 2019 ben ik een samenwerking aangegaan met VLC & Partners. VLC & Partners is marktleider in Private Insurance met een aantal sterke niches, zoals: kunst en rietgedekte woningen. Vanwege de gedeelde passie en mogelijkheden om verder te groeien heb ik ervoor gekozen om met hen samen te werken. Zo kan ik met een team van petrolheads klanten nog beter van dienst zijn.


Onze passie

Het komt regelmatig voor dat bezitters van een rietgedekte woning niet worden begrepen door de ‘gewone’ verzekeraars. Wij werken samen met verzekeraars die ervaring hebben met het verzekeren van rieten daken. Onze verzekeraars doen graag persoonlijk zaken en komen bij u langs voor een kosteloze inspectie.

Daarnaast hebben wij ook voor uw bed & breakfast, kantoor aan huis, asbest of rijksmonumentale status een passende oplossing. Uiteraard zijn wij bekend met alle soorten riet (schroefdak, traditoneel rietgedekt, kunstriet of behandeld met een brandwerende coating).

Social Media

Aanmelden nieuwsbrief