Inboedelverzekering rieten dak

Naast het afsluiten van een opstalverzekering voor uw rieten dak is het verstandig om de inboedelverzekering rieten dak bij dezelfde verzekeraar in het pakket te verzekeren. Mocht u dan onverhoopt toch een schade hebben dan kan dit allemaal in een dossier worden afgewikkeld. Dit zorgt ervoor dat er sneller kan worden gewerkt en u eerder aan de slag kunt met reparaties bijvoorbeeld. Het komt daarnaast regelmatig voor dat onze klanten beschikken over kostbaarheden die bijzonder zijn. Dit kan verschillen van poppenhuisverzameling, schilderijen, beeldhouwwerken, tot installaties, tapijten, kostbaar aardewerk en juwelencollecties. Dit is bij ons mee te verzekeren in een kostbaarhedenverzekering. Het verschil is dat indien ná het herstel van een schade het object in waarde is gedaald, dan ook de waardevermindering wordt vergoed.

Het verzekeren van een traditioneel rieten dak wordt lastiger. En door veel mensen ook lastig gevonden. Veel verzekeraars willen deze risico’s niet meer verzekeren. Zij zijn van mening dat het brandgevaar te hoog is en zij zich liever richten op klanten met een pannen gedekte woning. Dit komt doordat er de laatste jaren veel branden zijn geweest met rietgedekte woningen. Zo heeft ASR al gezegd alle verzekeringen te beeindigen, accepteert Nationale Nederlanden geen nieuwe klanten en heeft Delta Lloyd haar premies al flink verhoogd.


Voordelen Riet-Verzekering.nl

  • Zeer scherpe premie en uitgebreide dekking (allrisk).
  • Geen eigen risico bij schade.
  • Garantie tegen onderverzekering.
  • Maatwerk oplossingen voor kostbaarheden zoals kunst of verzamelingen.
  • Speciale premies voor vakantiewoningen en/of verhuur.
  • Aan te bevelen om de opstalverzekering ook via ons af te sluiten.
  • Persoonlijke aandacht en een zeer snelle schadeafwikkeling.
  • Altijd een inspectie voor extra uitleg over preventiemaatregelen.

Inboedelverzekering rieten dak


Inboedelverzekering rieten dak informatie en service

Offerte aanvragen

Bent u enthousiast geworden? Vraag direct een vrijblijvende offerte op! Wilt u direct even met ons sparren, neem dan telefonisch contact met ons op. Wij maken graag tijd voor u vrij.

Offerte aanvragen

Informatie

Kostbaarheden

Op uw inboedelverzekering kunt u uw kostbaarheden meeverzekeren, echter veelal in een beperkte dekking. De kostbaarhedenverzekering biedt hierin een oplossing. Zo is er tijdens transport dekking en zijn restauratiekosten meeverzekerd.

Social Media

Aanmelden nieuwsbrief