Dekkingen aansprakelijkheid

Het afsluiten van een aansprakelijkheidsverzekering zorgt ervoor dat je verzekerd bent voor schades waar je wettelijk aansprakelijk voor bent. Dit houdt in dat je verzekerd bent voor schades die je toebrengt aan personen of bijvoorbeeld de spullen van een ander. De verzekering dekt hierbij niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook die van uw partner en kinderen. Het afsluiten van een aansprakelijkheidsverzekering is niet verplicht, maar wel verstandig.

Wat dekt je aansprakelijkheidsverzekering?

De aansprakelijkheidsverzekering heeft een ruime dekking. Dit betekent dat wanneer je aansprakelijk bent voor een schade, je beroep kunt doen op deze verzekering. Zowel wanneer je zelf schade veroorzaakt, maar ook bij schade veroorzaakt door partner, kinderen, logé’s en huisdieren. Kleine schades zijn hierbij verzekerd (bijvoorbeeld als uw kind een voetbal door het raam heen schiet), maar ook grotere schades worden gedekt. Grote schades tot een maximum van € 2.500.000,- zijn verzekerd met uw aansprakelijkheidsverzekering. Deze dekking is natuurlijk wereldwijd. Ook is er geen eigen risico en u bouwt tot wel 10% pakketkorting op!

Niet inbegrepen in uw aansprakelijkheidsverzekering zijn natuurlijk opzet of roekeloosheid. Wanneer schade veroorzaakt wordt door of met een motorrijtuig is deze ook uitgesloten van dekking. Deze schade kunt u verzekeren met uw autoverzekering.

Bespaartip!

Bent u al klant bij ons met een opstal- en/of inboedelverzekering? Dan kunt u pakketkorting krijgen wanneer u uw aansprakelijkheidsverzekering ook bij ons afsluit. U ontvangt 4% pakketkorting. Wanneer u een andere verzekering bij ons afsluit komt hier weer 2% korting bovenop. Deze pakketkorting kan oplopen tot wel 10%!

Offerte

Vraag nu gelijk online een offerte aan voor uw aansprakelijkheidsverzekering! Wanneer u al verzekeringen bij ons heeft lopen, waaronder een opstal- en/of inboedelverzekering, kunt u zelfs pakketkorting krijgen die oploopt tot wel 10%! Bij vragen kunt u natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen.

Offerte aanvragen » Meer informatie »

Social Media

Aanmelden nieuwsbrief