Aansprakelijkheidsverzekering

U bent wettelijk aansprakelijk voor schade, zowel zaak- als letselschade, die u, uw partner of kinderen veroorzaken. De financiële gevolgen kunnen soms meevallen, maar bij letselschade kan dit aanzienlijk in de papieren lopen. Een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren dekt dit risico af tegen een zeer lage premie met een hoog verzekerd bedrag. Plus u bouwt op deze manier pakketkorting op over al uw verzekeringen, dus dit kan de premie van de opstalverzekering van uw rieten dak weer iets voordeliger maken.

Op de aansprakelijkheidsverzekering zijn verzekerd:

  • Het gezin.
  • Kinderen, als deze inwonend zijn of buiten de deur studeren.
  • Huispersoneel
  • Huisdieren
  • Inwonende familieleden

Offerte aanvragen »

Bespaartip!

Heeft u een opstal- en/of inboedelverzekering via ons kantoor? Dan is het raadzaam om uw aansprakelijkheids-verzekering ook af te sluiten. U ontvangt dan 4% pakketkorting. Sluit u een verzekering bij uit een andere rubriek dan komt er iedere keer 2% korting bovenop, tot wel 10% pakketkorting!

Uitgesloten van dekking is natuurlijk opzet of roekeloosheid. Schade veroorzaakt door of met een motorrijtuig is ook uitgesloten van dekking, dit is tenslotte verzekerd op een autoverzekering bijvoorbeeld.

Social Media

Aanmelden nieuwsbrief